Gurman

Deo poslovanja naše firme, prepušteno je u ruke SMARTBIT-a i od trenutka implementacije do danas imamo samo reči hvale za efikasnost, profesionalnost i pristup poslu. Uvek ljubazni u komunikaciji, stručni i otvoreni za nove predloge.

Miloš Vujanić i timCEO

Nami

Potpuno smo zadovoljni saradnjom vec deveta godina, Sistem je vrlo pouzdan I siguran, Pokriva sve nase potrebe i potrebe nasih klijenata po svim kriterijumima i standardima u savremenoj skladistnoj logistici, Podrske je odlicana, odziv je brzi nego sto smo i ocekivali, za svaku preporuku...

Oliver PetrovićOperation & Sales Director

Medicon

SmartBit WMS nam je značajno pomogao u standardizaciji naših procesa, povećao je produktivnost i efikasnost i omogućio veliku preciznost u odvajanju robe za isporuku. Značajno povećanje brzine i preciznosti odvajanja robe, u velikoj meri je uticalo na povećanje zadovoljstva naših klijenata. Ovo, za korišćenje izuzetno jednostavno poslovno rešenje, uključuje veliki broj korisnih izveštaja, koji omogućuju praćenje ključnih indikatora, a time i brzo sprovođenje korektivnih mera, ukoliko je to potrebno.

Aleksandar Radovanović Rukovodilac odeljenja magacinskog poslovanja i distribucije

Proing plus

Projekat realizovan u Novembru 2019.

Sinofarm

Implementacija u toku.